Vi har besök av farmor och farfar ❤️


Godkväll på tisdag är de nyårsafton härligt idag har jag och farmor kollat på Albert och Herbert vi tyckte dem var roliga hihi  på tisdag kommer min kusin och Min faster ska  bli mysigt .
Jag blev jätte nöjd med mina julklappar 
De är tur .
Jag fick högtalare till min telefon jag fick pengar av mormor jag fick biljetter till melodifestivalen nästa år jag fick en tavla en parfymer bra julklappar .

En fin bild mig och min kille .


Han hälsade på mig en dag förra veckan de var mysigt imorgon fyller min bror år han fyller 18 tiden går snabbt .
Jag fyller 17 nästa år gött . Kram 

På tisdag är de julafton .

Ikväll ska jag till kyrkan med mamma och mormor ska bli kul jag Ska filma med min mobil sen ska jag lägga in på instagram gött ikväll ska jag kolla på solsidan de är härligt nu kollar jag på en Film den heter Tillsammans .
Den är rolig hihi 
Kram .

Min kusin


Hej igår var vi hos mormor och åt paj idag fyller mormor år pajen var god .
Jag tog ett foto på min kusin Elvira .
Petra Mede Ska bli årets julvärd .

Jag tog ett foto på min bror


Hej idag ska vi äta paj hos mormor hon fyller år imorgon gött på tisdag är de julafton de är mysigt vi fick besök av en kompis idag igår var jag och mamma och victor i Ullared jag hittade många julklappar de är bra .

Jultema i skolan


Idag hade vi jultema i skolan vi var i olika grupper vi målade muggar med våra namn på dem blev fina jag blev nöjd med min  mugg vi dansade julsånger i gympasalen de var härligt .
Imorgon är de jullov gött vi får gröt imorgon i skolan helt ok vi börjar skolan igen den 8 januari. .

Julgranen .

Hejsan på fredag är de jullov gött jag har klätt julgranen de är inte många dagar kvar till julafton hihi man får många bra julklappar .


bra låt ;)

 

Idag har jag haft en härlig dag .


Jag råkade skratta idag när vi kollade på en musikföreställning de kändes pinsamt jag längtar till imorgon :).

Imorgon ska jag och min klass kolla på en föreställning på Gympan

Idag på bussen när jag skulle till skolan sa Busschaffören de var en tjej hon sa att Man ska ha Reflex på sin jacka eller på sin mobil Busschauffören sa det till mig att jag har de de är viktigt att man har de så man syns .

Jullov på fredag .

Den här bilden tog min bror på mig den blev fin på fredag är de jullov gött jag hoppas jag får skolkatalogen i veckan 👍.


Den här morgonrocken köpte jag på Väla i Helsingborg .


Hej det var ett bra val av köp nästa vecka är de jullov gött på onsdag nästa vecka ska jag och  hela min klass ha en föreställning vi ska sjunga jullåtar :).

Idag var de sista gången jag och min Klass hade Dans.

Hej nästa vecka är de jullov Idag var de sista gången jag och min klass hade Dans för vår dans lärare skulle på en Liten semester igår hade jag och klassen Massage på gympan nu åker jag Buss . Kram 

De här är farmors och farfars hund :).


I fredags spelade pappa farfar farmor mamma dem spelade canasta jag och Min bror gick en promenad ;).

RSS 2.0